ALL-IN, ALL-OUT

Jij geeft alles en kiest volledig voor herstel! Er is geen weg meer terug, maximaal voor herstel gaan. Dit houdt in dat jij volledig tegen de stem van de eetstoornis in gaat en niet meer achterom kijkt. De negatieve gedachten en gebeurtenissen liggen volledig in het verleden en jij gaat nieuwe herinneringen maken. 

Wij bieden jou ondersteuning en coaching om dit doel te gaan bereiken. ALL-IN, ALL-OUT het programma bij eetstoornis herstel.

Het programma ziet er als volgt uit

Het ALL-IN, ALL-OUT programma herstel bij eetstoornis biedt totale ondersteuning van diëtist en ervaringsdeskundige. 

Dit traject bevat ondersteuning in maaltijd coaching, app contact, naastenbegeleiding, werken aan jouw zelfbeeld door diverse opdrachten. 

Dagelijks staan wij voor jou klaar, om de gedachten welke jij hebt met ons te delen. 

In totaal 12 online/telefonische afspraken met de diëtist. Dit is een intakegesprek van +/- 60 minuten en 11 vervolg afspraken van +/- 30 minuten.

In totaal heb je 12 gesprekken met de ervaringsdeskundige. De gesprekken duren +/- 30 minuten en kunnen telefonisch of via videobellen. 

Voor jou familie/vrienden is het vaak niet (helemaal) duidelijk wat het hebben van een eetstoornis inhoudt. Daarom vinden wij het belangrijk hier educatie en ondersteuning bij te bieden. 
Binnen dit traject bieden wij een eenmalig gesprek aan van +/- 60 minuten om informatie te geven en vragen te beantwoorden. 

Dagelijks kun jij ons op de hoogte houden over hoe het met je gaat. Daarnaast kun je vragen stellen en bieden wij maaltijdcoaching. 

Op werkdagen tussen 08.00-19.00 uur en in de weekenden tussen 09.00-17.00 uur. 

Je krijgt van ons opdrachten gericht op de problemen waar je tegenaan loopt. Ze zijn gericht op o.a. zelfreflectie, hulpvragen, Fearfoods aangaan, patronen doorbreken en nieuwe patronen creëren. 

De opdrachten kunnen in de app, per mail of mondeling worden gegeven. 

Onderwerpen

Wat verwachten wij van jou?

Aanmeldformulier