I said yes to recovery

Jij zegt ja tegen herstel!

Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. We zorgen ervoor dat de stappen, welke we besproken hebben, uitvoerbaar gaan zijn in de praktijk. 

Binnen STRYDLUST focussen we ons niet op het gewicht maar puur op herstel en leven zonder eetstoornis. Weer kunnen genieten van eten en leuke dingen doen. 

Hoe ziet het I said yes to recovery programma eruit?

Het programma start met een intakegesprek van 60 minuten met de diëtist, hierin leggen we persoonlijke (medische)gegevens vast en stellen we persoonlijke doelen op. Vervolgens maken we afspraken om te werken aan het behalen van jouw doelen. Om de week wordt er een afspraak ingepland met de diëtist, om te zien of de gemaakte afspraken behaald worden. Door eventueel meegegeven opdrachten en voedingslijsten, zal het programma in de praktijk uitvoerbaar zijn en werk jij aan herstel.

Het programma duurt 3 maanden hierin heb je 6 gesprekken (incl. intake) met de diëtist en 1 gesprek met de ervaringsdeskundige, deze gesprekken duren 30 minuten. 1 maal per week is het mogelijk om mailcontact te hebben, hierin kun je aangeven hoe het gaat of punten waar je op vast loopt of onduidelijkheden die je ervaart.

Het gesprek met de ervaringsdeskundige plan je binnen deze 3 maanden in. Dit is een videoafspraak om met de ervaringsdeskundige te sparren en ervaringen uit te wisselen, die helpend zijn voor jouw herstel.

Alles binnen deze gesprekken mag besproken worden! Wij vinden niets raar, en je hoeft je dus nergens voor te schamen.

Onderwerpen

Wat verwachten wij van jou?

Aanmeldformulier