Kick some ass

Coaching waarbij je naast je gesprekken ook nog via whatsapp begeleiding mag vragen, kan krijgen en wij kort op de bal kunnen spelen!

 

Directe coaching als de emoties hoger worden, de eetstoornis schreeuwt en jij even niet weet waar te beginnen. 

Het programma ziet er als volgt uit

Het 3 maanden durende programma biedt de mogelijkheid om contact te hebben met de diëtist en ervaringsdeskundige.

We bieden in dit traject o.a. maaltijd coaching, zodat we je kunnen helpen tegen de eetstoornis in te laten gaan, wat “normale” porties zijn en daarbij te streven naar een gezond eetpatroon.

Middels de app mag je ons dagelijks om ondersteuning vragen, gedachten bespreken om feiten en fabels de wereld uit te werken. 

In totaal 12 online/telefonische afspraken met de diëtist. Dit is een intakegesprek van +/- 60 minuten en 11 vervolg afspraken van +/- 30 minuten.

In totaal heb je 6 gesprekken met de ervaringsdeskundige. De gesprekken duren +/-30 minuten en kunnen telefonisch of door te videobellen.

Voor jou familie/vrienden is het, vaak niet duidelijk wat het hebben van een eetstoornis inhoud. Daarom vinden wij het belangrijk hier educatie en ondersteuning bij te bieden. 
Binnen dit traject bieden wij een eenmalig gesprek aan van max 1 uur om informatie te geven en vragen te beantwoorden. 

Dagelijks kun jij ons op de hoogte houden, wat je eet, hoe het met je gaat en vragen stellen over wat jij maar wilt.

Wij zullen tussen 8.00-18.00 hier een reactie opgeven. 

Je krijgt van ons opdrachten gericht op de problemen waar je tegenaan loopt. Ze zijn gericht op o.a. zelfreflectie, hulpvragen, Fearfoods aangaan, patronen doorbreken en nieuwe patronen creëren. 

De opdrachten kunnen in de app, per mail of mondeling worden gegeven. 

Onderwerpen

Wat verwachten wij van jou?

Aanmeldformulier