STRYDLUST helpt bij de juiste voeding voor het verbeteren van sportprestaties!

Ben jij lekker aan het sporten, maar merk je dat je niet echt verder komt? Misschien ervaar jij wel dat de energie tijdens een training of wedstrijd ineens op is? Door eigen ervaringen in het sporten en de scholingen, welke Martine volgt op het gebied van sport kan zij jou verder helpen bij deze problemen.

Wat is sport?

Sporten ziet er voor iedereen anders uit. Iedereen doet dat op zijn manier. Maar in het geen wat jij doet, kan het zijn dat je beter wilt worden.

De juiste voeding afgestemd op jouw sportprestaties, kan het verschil zijn tussen winst en verlies. Strydlust biedt begeleiding bij amateursporters.

Denk bijvoorbeeld aan duursport, krachtsport, teamsport, gewichtsklassensport en overige sporten.

Klachten rondom sport

Gezonde leefstijl

De juiste voeding kan ervoor zorgen, dat jij juist net even dat tandje harder of langer door kan. Ook zorgt de juiste voeding ervoor, dat je minder tot geen klachten tijdens trainingen/wedstrijden hebt. Daarnaast kan de juiste voeding zorgen voor minder kans op blessures of juist sneller herstel.

Misschien wil jij gaan hardlopen, maar merk je na een aantal meters, dat je energie op is (de man met de hamer) of ervaar je krampen in je buik. Dan is het goed om jouw voeding beter af te stemmen om klachten te voorkomen.

Verbeteren van prestaties

Wil jij ook klachtenvrij sporten of juist beter presteren (meer gewicht, langere afstanden), Jouw team meer kunnen bijstaan, zonder iedere keer je tong op jouw knieën te hebben hangen? Kijk dan samen met Strydlust naar jouw voedingspatroon om jouw prestaties te verbeteren.