Wil jij een gezonde leefstijl?
Strydlust helpt je graag.

Wil jij je graag (weer) lekker in je vel voelen? Strydlust geeft niet alleen maar adviezen bij gezonde voeding maar kijkt ook naar de rest van jouw leefstijl.

Het is lastig om gezonde gewoontes aan te wennen. Dit kost tijd, maar vergt vooral enige bewustwording over de huidige gewoontes. Tijdens de begeleiding kijken we naar de huidige patronen en welke stappen je hierin, makkelijk kunt aanpassen.

Een gezonde leefstijl is een leefwijze

Een gezonde leefstijl is een leefwijze, waardoor jij lekker in het leven staat. Dingen doet waar jij achterstaat. Dit is niet alleen op het gebied van voeding, maar dit is het totaal pakket. Denk hierbij aan beweging, slapen, voeding en mindset.

Stop met diëten en kijk echt wat bij jou past. Hoe is jouw dagindeling opgebouwd, ben je daar tevreden over? Ben je tevreden over jouw gewicht? Vind je dat je voldoende beweegt of slaapt?

Gezonde leefstijl

Strydlust kan je helpen structuur in jouw leefpatroon te pakken. Dit door inzichtelijk te maken, waar jij op vast loopt en vicieuze cirkels te doorbreken. Wat heb jij nodig en wat waar wil je graag voor strijden. Graag kijkt Strydlust met jou naar een gezonde leefstijl, welke over 20 jaar nog vol te houden is.

Strydlust kan het begin zijn van jouw nieuwe gezonde leefstijl! Ben jij er ook klaar mee om iedere keer maar uit te stellen? Stop met deze vicieuze cirkel en meld je nu direct aan!